BOODSCHAPPEN:

  • 1 tl Balsamicoazijn
  • 3 el Citroensap
  • 2 el Olijfolie
  • versgemalen Peper
  • 400 gr Ossenhaas
  • 75 gr Rucola
  • 30 gr Pijnboompitten
  • 30 gr geraspte kaas Parmezaanse kaas

HOE DAN?!
Dressing
Meng de balsamicoazijn, citroensap en olie met een lepel door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Carpaccio
Snijd de ossenhaas in dunne plakjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en breng de rucola op smaak met de dressing. Verdeel de sla over borden en leg de carpaccio er op. Bestrooi met de pijnboompitten en enkele blaadjes rucola. Breng op smaak met peper en Parmezaanse kaas.

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Most Recent Projects
Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt