BOODSCHAPPEN:
- 2 Groene & Rode paprika’s
- 1 Ui gesnipperd
- 400 gr. Rundergehakt
- 3 teentjes Knoflook fijngehakt
- 3 eetlepels Fijngesneden Peterselie
- 1 eetlepel Sambal Oelek
- Peper & Zout
- Sesamzaadjes
- Spinazie
- Bieslook
- Kiemgroente
Oven voorverwarmen op 200 graden. Roerbak ui en knoflook. Voeg gehakt toe en roerbak het rul en gaar. Roer de peterselie, sasamzaadjes, spinazie, bieslook, kiemgroente, sambal, peper & zout naar smaak door het gehakt. Snijd de paprika’s doormidden en vul ze met het gehaktmengsel. Verpak het in aluminiumfolie en bak de paprika’s in de oven in 30 minuten gaar. 10 minuten voor het einde de folie open vouwen. Lekker met een groene salade! Enjoy!
Aantal personen: 4