BOODSCHAPPEN:

  • 4 X 200 gram Rib-eye steak
  • 1200 gram Broccoli
  • 200 gram Roomboter
  • 12 teentjes Knoflook
  • Verse Peterselie & Basilicum
  • Balsamico Azijn
  • Zwarte Peper & Grof zeezout

HOE DAN?!
Knoflook, Peterselie & Basilicum kleinsnijden. Alles in een kom met wat Peper & Zout en een scheut Balsamico Azijn
Laat de Rib-eye even chambreren en marineer deze met de Knoflookpasta en schuif ze op een grillplaat de oven in, voor 15 á 20 min
Broccoli even weken in lauw water, beetgaar stomen. Dan 5 minuutjes mee in de oven voorzien van een snufje Peper, Zout & Balsamico

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

 

Related Projects
Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt