BOODSCHAPPEN:

  • 4 enkele Kipfilets
  • 8 Porto Bello’s
  • 6 Trostomaten
  • 400 gram Veldsla
  • 2 Rijpe Avocado’s
  • 2 Rode Uitjes
  • 1 Pakje Roomboter
  • Knoflookpoeder
  • Cayenne pepper
  • Ketjap Asin

HOE DAN?!
De kippetjes marineren in de Cheyene peper, Ketjap Asin en knoflookpoeder (niet te zuinig mee zijn). Porto Bello’s & rode ui kort aanbakken in roomboter. De kipfilet niet te lang bakken, met droge kip maak je niemand blij  Op mijn foto geef ik je een voorbeeld hoe jouw gezonde hoofdgerecht op een leuke manier kunt opdienen.

(Kipfilet baktip: Een ferme tik op het dikste deel van het rauwe filetje maakt het mooi vlak en doet wonderen bij het bakken)

4 personen

 

Related Projects
Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt