BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! Dressing Meng de balsamicoazijn, citroensap en olie met een lepel door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Carpaccio Snijd de ossenhaas in dunne plakjes. Rooster [...]
BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! Oven voorverwarmen 180 °C. Klop de eieren met de cacaopoeder, palmsuiker, vanille-extract en kokosvet door elkaar tot een gladde massa. Voeg wat stukjes chocolade toe. [...]
BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! Tomaat en Mozzarella in plakjes snijden, leg ze om en om op een bord. Pesto, Olijfolie, Pijnboompitjes, Zout, Peper & Verse Basilicum eroverheen… Enjoy your Lunch!
BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! De kippetjes marineren in de Cheyene peper, Ketjap Asin en knoflookpoeder (niet te zuinig mee zijn). Porto Bello’s & rode ui kort aanbakken in roomboter. De kipfilet [...]
BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! Doe de Appel & Cranberry sap en de vodka samen met het stukje gember in je blender, mix ‘m even lekker door. Schenk het uit in een karaf, gebruik wel een zeefje want [...]
BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! Knoflook, Peterselie & Basilicum kleinsnijden. Alles in een kom met wat Peper & Zout en een scheut Balsamico Azijn Laat de Rib-eye even chambreren en marineer deze [...]
BOODSCHAPPEN: HOE DAN?! Snijd de kip in stukjes, even kruiden met kurkuma, paprikapoeder en zwarte peper. Hak of snijd de groente en gaar even voor in een stoom of gewonen pan. Roomboter in de [...]