BOODSCHAPPEN:

  • Reep pure chocolade van 85% in kleine stukjes
  • 4 Eieren
  • 1 glas (250 ml) Cacaopoeder
  • 1 glas (250 ml) Palmsuiker
  • ¼ glas + 1 eetlepel Kokosvet
  • 2 theelepels Vanille-extract

HOE DAN?!
Oven voorverwarmen 180 °C. Klop de eieren met de cacaopoeder, palmsuiker, vanille-extract en kokosvet door elkaar tot een gladde massa. Voeg wat stukjes chocolade toe. Ovenschaal invetten met kokosvet. Beslag erin & dit besprenkelen met stukjes chocolade. Zet het in de oven voor 30 minuten. Daarna even afkoelen, 20 minuten in de koelkast en smullen maar!!

Most Recent Projects
Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt